ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

Η Next Plus παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της ενημέρωσης και υποστήριξης των Συνεργατών και των Πελατών της, ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει στην έγκαιρη λήψη και εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID-19 (Κορονοϊός) σύμφωνα με τα μέτρα και τις οδηγίες της Κυβέρνησης.

Η Εταιρεία μας, μεταξύ πολύ λίγων στη Ελλάδα, εφαρμόζει το πρότυπο ISO 22301:2012 για το Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας που επιτρέπει την επιχειρησιακή συνέχεια και αδιάλειπτη συνέχεια της εταιρείας μας (απομακρυσμένη λειτουργία ή/και κατ’ οίκον εργασία) κατά την διάρκεια των πλέον απαιτητικών και μη αναμενόμενων συνθηκών, όπως αυτή της πανδημίας του κορονοϊού.

Αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, η Next Plus ευρισκόμενη σε πλήρη συμμόρφωση με τις Κυβερνητικές και Υγειονομικές διατάξεις για τη λήψη μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διάδοσης του ιού COVID-19 (κορονοϊού) βάζει σε προτεραιότητα την ασφάλεια και τη προστασία των υπαλλήλων, συνεργατών και πελατών της, η οποία αποτελεί πρωταρχικό μέλημά της, χωρίς ωστόσο να διαταραχθεί η ισορροπία του καθημερινού κύκλου εργασιών.

Τέλος, για την πρόληψη και την ασφάλεια όλων μας, σας παρακαλούμε να λαμβάνετε και εσείς τα παρακάτω μέτρα:

  1. Τακτικό πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό και σαπούνι. Το πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή με νερό και σαπούνι, σκοτώνει τον ιό εάν βρίσκεται στα χέρια μας.
  2. Διατηρήστε αποστάσεις, τουλάχιστον 2 μέτρα, από εσάς και τους άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα από ανθρώπους που βήχουν, φτερνίζονται ή έχουν πυρετό.
  3. Αποφύγετε να αγγίζετε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια σας. Τα χέρια αγγίζουν πολλές επιφάνειες που μπορεί να είναι μολυσμένες με τον ιό. Εάν αγγίξετε τα μάτια, το στόμα ή τη μύτη σας, μπορεί να μεταφέρετε τον ιό από την επιφάνεια στον εαυτό σας.
  4. Εάν έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή είναι σημαντικό να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό, καθώς μπορεί να πάσχετε από αναπνευστική λοίμωξη ή πιο σοβαρή νόσο. Η εμφάνιση αναπνευστικών συμπτωμάτων μαζί με πυρετό μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες και, αναλόγως του ιστορικού των ταξιδιών σας και των συνθηκών, ο Covid-19 μπορεί να είναι μία από αυτές.
  5. Εάν έχετε ήπια συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και δεν έχετε ταξιδέψει, μείνετε σπίτι μέχρι την ανάρρωση σας, τηρώντας όλους τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Εφόσον οι επαγγελματικές ανάγκες το επιτρέπουν μένουμε σπίτι για να είμαστε σύντομα όλοι και πάλι μαζί.