ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΟΛΘ ΑΕ μετά από σχεδόν 15 χρόνια εξυπηρετεί και πάλι Κρουαζιερόπλοια που έχουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως ενδιάμεσο σταθμό μερικής εκκίνησης και τερματισμού Κρουαζιέρας (interporting). Στο πλαίσιο υλοποίησης της επανέναρξης της Κρουαζιέρας στην Θεσσαλονίκη, η εταιρεία μας ανέλαβε την εκπόνηση των απαιτούμενων Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στο Λιμένα Θεσσαλονίκης για τη σωστή εξυπηρέτηση του κρουαζιερόπλοιου CELESTYAL OLYMPIA της εταιρείας Celestyal Cruises.

H Διοίκηση του Ο.Λ.Θ. Α.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία μας φρόντισαν να μετατραπεί ο Επιβατικός Σταθμός του λιμανιού σε ένα σύγχρονο terminal κρουαζιέρας, πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτούμενες προδιαγραφές safety και security και βεβαίως στις υγειονομικές απαιτήσεις του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας και της Ευρωπαϊκής Δράσης EU Healthy Gateways.

Τόσο η Celestyal Cruises όσο και η ΟΛΘ ΑΕ εφαρμόζουν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να διασφαλίσουν την μη εξάπλωση του COVID-19 και παράλληλα να εξασφαλίσουν ότι οι μεν επιβάτες θα απολαύσουν τις διακοπές τους και οι εργαζόμενοι στο λιμάνι θα συνεχίσουν να εργάζονται σε ένα, και υγειονομικά ασφαλές, εργασιακό περιβάλλον.