Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ανατολικής Μάνης

Υπηρεσιες Συμβουλου Ασφαλειας

Η εταιρεία μας  φροντίζει για την όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία της Λιμενικής Εγκατάστασης και την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και διαδικασιών ασφάλειας του Κώδικα ISPS.

Ο Λιμένας Γυθείου, ύστερα και από την ολοκλήρωση των εργασιών επέκτασης του, χαρακτηρίζεται  ως ένα από τα πλέον σύγχρονα ελληνικά λιμάνια σε επίπεδο λιμενικών υποδομών.

Εξυπηρετεί την ακτοπλοϊκή και την εμπορική σύνδεση της περιοχής. Επιπλέον, ήδη από το 2018 έχουν αυξηθεί οι προσεγγίσεις αφίξεων των Κρουαζιερόπλοιων ενώ το 2019 αυτές έχουν σχεδόν διπλασιαστεί καθιστώντας το Γύθειο ξανά έναν σταθερό προορισμό κρουαζιέρας για αρκετές εταιρείες.

Η εταιρεία μας  φροντίζει για την όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία της Λιμενικής Εγκατάστασης, την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και διαδικασιών ασφάλειας του Κώδικα ISPS, την ενημέρωση του Προσωπικού με καθήκοντα ασφάλειας, την υλοποίηση γυμνασίων και ασκήσεων ασφαλείας προσαρμοσμένων στις ανάγκες της Λιμενικής Εγκατάστασης αλλά και την συνολική οργάνωση των λειτουργιών του λιμένα.

Επιπλέον δια μέσου των συνεργατών της, έχει αναλάβει την εκπόνηση του MASTER PLAN του λιμένα, της χωροθέτησης Υδατοδρομίου, και παράλληλα φρόντισε για την ένταξη του ΔΛΤ Ανατολικής Μάνης στο Ευρωπαϊκό Συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) περιόδου 2014-2020, για την χρηματοδότηση των αναγκαίων υποδομών.