Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σπετσών

Υπηρεσιες Συμβουλου Ασφαλειας

Η εταιρεία μας φροντίζει για την όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία της Λιμενικής Εγκατάστασης και την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και διαδικασιών ασφάλειας του Κώδικα ISPS

Το νησί των Σπετσών εδώ και λίγα χρόνια έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα συγκεκριμένων εταιρειών κρουαζιέρας και αποτελεί έναν σταθερό προορισμό. Το λιμάνι των Σπετσών, και πιο συγκεκριμένα η προβλήτα της Ντάπιας, εξυπηρετεί καθημερινά την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού, την εμπορική κίνηση, την διασύνδεση με τα θαλάσσια TAXI αλλά και τις ανάγκες της Κρουαζιέρας, αφού σε αυτήν έχει οριοθετηθεί η Λιμενική Εγκατάσταση.

Η κάλυψη διαφορετικών αναγκών και λειτουργιών συνδυαστικά με τις υπόλοιπες λειτουργίες του νησιού δημιουργούν ένα απαιτητικό περιβάλλον για την αποτελεσματική εφαρμογή του Κώδικα ISPS.

Η εταιρεία μας φροντίζει για την όσο το δυνατόν απρόσκοπτη λειτουργία της Λιμενικής Εγκατάστασης, την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων και διαδικασιών ασφάλειας του Κώδικα ISPS, την ενημέρωση του Προσωπικού με καθήκοντα ασφάλειας, και την υλοποίηση γυμνασίων και ασκήσεων ασφαλείας προσαρμοσμένων στις ανάγκες της Λιμενικής Εγκατάστασης.

Επιπλέον ανέλαβε την εκπόνηση του Σχεδίου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΑΚΕΑ) της Λιμενικής Εγκατάστασης και της ευρύτερης περιοχής του Λιμένα.

Ολοκληρώνοντας το Λιμάνι των Σπετσών είναι ένα από τα λίγα λιμενικά ταμεία που εισπράττουν το ανταποδοτικό τέλος ασφάλειας, έχοντας εφαρμόσει πλήρως της απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας.